Over

WIE ZIJN WIJ EN  WAAR STAAN WIJ VOOR


Een professioneel team

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen, trainingen en advies op het gebied van (geïmproviseerde) explosieven. SecuBomb Consultancy werkt uitsluitend met goed opgeleide instructeurs die in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan in het werkveld, zowel in binnen- als in buitenland.


Missie  

Het doel is om kwalitatief hoogstaande trainingen en services te verzorgen op het gebied van (geïmproviseerde) explosieven en de dreiging die daarmee gepaard gaat, om daarmee een substantiële bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving. 

Kernwaarden

  • Bewustwording: dat veiligheid niet vanzelfsprekend is.  
  • Veiligheid: veiligheid voor de samenleving. 
  • Kwaliteit: hoogstaande trainingen met de persoon in het middelpunt. 
  • Innovatie: op zoek naar nieuwe en innovatieve methoden om die veiligheid te waarborgen. 


Wie is het gezicht achter SecuBomb Consultancy

Mijn naam is Michel de Bruijn, ik ben 45 jaar oud en geboren in 's-Hertogenbosch. Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Heeswijk Dinther. In 1999 ben ik als soldaat Genie begonnen bij Defensie, in de afgelopen 20 jaar heb ik verschillende functies bekleed, zoals stafonderofficier bij de sectie inlichtingen waarmee ik in 2002 ben uitgezonden naar voormalig Joegoslavië. Tijdens mijn functie als groepscommandant Pantsergenie ben ik in 2008 uitgezonden met de ISAF missie naar Afghanistan, een half jaar later heb ik de overstap gemaakt naar de EODD (Explosieve Opruimingsdienst Defensie) waar ik tot eind 2018 als ruimer, instructeur en opleidingsontwikkelaar heb gewerkt om nieuwe EOD'ers op te leiden. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn militaire loopbaan heb ik besloten om mijzelf te richten op de civiele sector. 

Training IED-awareness Persoon Beveiliger
Voorbereiding
Patrouille Afghanistan 2008
Instructiemodellen
Vitrinekast
Certificaat
Bombrief binnen
Bomruiming Bakel 2010
Bombrief


ContactHoofdstraat 25 

5473 AN Heeswijk Dinther

info@secubombconsultancy.nl

+31 (0) 622274790LinksHome | OverTrainingen 

Contact | Partners


Copyright © 2021 Alle rechten zijn voorbehouden aan SecuBomb Consultancy

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren